Formandens spalte

 

Efterår 2022

Så er det snart tid for den ordinære generalforsamling 2022. Husk at forslag der ønskes med på dagsordenen, skal indsendes til bestyrelsen senest 4 uger før generalforsamlingen.

Generalforsamlingen 2022 bliver afholdt som klublovene foreskriver lørdag d. 29. okt. I klubbens lokaler.

Der har været masser af aktiviteter i gang efter Thy-træf. Der er blevet kørt ture til div. kaffe-, is- eller mad arrangementer som flittigt bliver annonceret via Facebook. Der er der altid rig mulighed for at møde MC´íster fra de mange andre klubber i Thy og omegn til nogle hyggelige timers samvær. Der bliver også inviteret til fælles køreture rundt på vores skønne egn.

Der har også været nogle der har været på langfart, både til Faaker See i Østrig og Bad Lauterberg i Harzen, hvor der var mulighed for at få tjekket sit regntøjs værd.

På turen mod Harzen var Leif så uheldig at køre op bag i en bil, der havde fejlbedømt sin egen bremse afstand og var endt i røven af en anden bil. Så går det jo som bekendt uhyggelig stærkt på den tyske motorvej, og Leif var så uheldig også at blive involveret i dette mini harmonikasammenstød. Heldigvis viste det sig, at han på trods af nogle svære slag, alligevel helt mirakuløst slap med livet i behold. God bedring til dig Leif.

På klubbens efterårs rengøring og vedligeholdelsesdag mødte en flittig flok af klubbens medlemmer op, og der er sket stor forandring i kælderen i klubhuset.

Vi fik tømt det lille pulterrum og flyttet tingene over i vores tilbygninger ”De tre små huse”. Pulterrummet blev lagt til kælderrummet, så der nu er plads til 4-5 MCér mere til vinter opbevaring.

Der blev også malet terrasse, træværk og sokkel, så nu er huset gjort vinter klar.

Med de nu tårnhøje energipriser har vi fået lavet automatisk tænd- og sluk funktion på øl-køleren. Den tænder fredag formiddag og slukker igen fredag aften ved midnatstid.

Skal man holde et arrangement uden for dette tidsrum, er der mulighed for manuelt at tænde køleren. Det sker via en boks, der sidder i reolen mellem øl-køleren og køkkenet.

Der har været medlemmer der syntes, at der har været koldt i klubhuset til klubaften, og det er ganske rigtigt. Der har været nogen, som har skruet på temperaturen i varmeforsyningsboksen i kælderen. Jeg vil gerne anmode om at man ikke skruer på nogen af reguleringshåndtagene dernede. Morten er ved at få kørt temperaturen ind, så anlægget kører så økonomisk som muligt, og det er ikke muligt, hvis der er andre der også justerer på håndtagene. Hvis der skal tændes for varmen, skal man bruge boksen der sidder på væggen ved siden af kaffemaskinen. Der hænger en brugsanvisning ved siden af. Er der for koldt, skruer man lidt op for radiatorerne i klublokalet.

Selv om vi har haft rigtig godt vejr indtil nu her i efteråret, så nærmer tiden sig til de indendørs sysler. Bliver vi ikke lukket ned på grund af Corona denne vinter, så skal vi til at finde nogle sysler vi kan hygge os med på de lange vinteraftener. Forslag modtages gerne, og jeg er sikker på at vores aktivitetsudvalg også gerne vil have nogle gode input.

Den årlige medhjælper fest, for alle der hjalp til Thy Træf for vores klub, bliver afholdt lørdag d. 19. november i klubhuset. Der kommer snart en invitation, til alle vores egne hjælpere og også til alle de eksterne hjælpere som brugte en weekend på at få Danmarks hyggeligste MC-træf til igen at blive en stor succes for de ca. 4.500 deltagere.

 

Safe riding

 

Jan Snæver Andersen
Formand