Glædelig jul og godt nytår

Så er der igen ved at være gået et år, og det blev igen i coronaens tegn. Vi var lige ved at se lyset forude. Rigtig mange var blevet vaccineret og coronaen var sat lidt skak mat her i Danmark, så dukker den dælme op igen i ny forklædning som Omikron, og pludselig er vi næsten bombet tilbage til start. Nye restriktioner, nye nedlukninger.
Selv om restriktionerne ikke direkte begrænser vores klubaktiviteter, så gør de jo det alligevel, med opfordringer til at holde afstand, begrænse vores omgangskreds og i det hele taget vise hensyn til hinanden.

Men uanset corona er der blevet kørt motorcykel i 2021, Vi har set dejlige billeder af klubbens medlemmer rundt i hele landet, fra forskellige serveringssteder. Touring Campen på Djursland har også været besøgt, samt en Harzen tur hvor jeg blandt andet selv deltog. De fleste har haft deres egne små grupper der har kørt sammen, og det har fungeret fint, men vi ser dog frem til at kunne normalisere forholdene igen.

Vi arbejder videre med planerne om at få afholdt vores 50-års jubilæum i 2022. Vi arbejder også på at der bliver Thy træf i 2022, så optimismen har vi da stadig i behold.

Her fra Formandens kontor skal der lyde et glædelig Hjul og et godt Nytår til alle medlemmer, samt til alle vore venner af klubben.

Pas godt på hinanden.

 

Jan Snæver Andersen