Vores klubkammerat Bruno Kortegaard Madsen er død efter længere tids sygdom i en alder på kun 57 år..

Bruno var sammen med sin samlever Dorte Kaagaard begge mangeårige passive medlemmer af MC Stompers. Som passivt medlem har vi naturligvis ikke set ham så meget i klubben, men han fulgte med i hvad der skete og besøgte da også klubben nu og da. Bruno var et godt menneske som det var rart at være sammen med – jeg hørte en meget rammende beskrivelse af ham forleden, hvor han blev omtalt som “en hyggefis”. Det skal absolut opfattes positivt, og det er sådan at vi husker ham privat, men også fra Coloplast hvor han var en vellidt tekniker som passede produktions maskinerne indtil fabrikken i Thisted lukkede sidste år. Her sørgede han for at maskinerne kørte, og var samtidig altid god til altid at skabe en god stemning bare ved at være der. En af hans kerne kompetencer var at finde på finurlige navne til kollegaer som af forskellige grunde havde gjort sig bemærket – til stor fornøjelse for alle.

Bruno blev syg for en del år siden, men har været fantastisk til at holde modet oppe. Selvom han sommetider var helt grå i hovedet var han altid optimist og var sikker på at det snart ville blive bedre igen. Han sagde blandt andet, at det jo nok ikke var sikkert han ville blive gammel, men det var der jo også længe til og der var meget han skulle nå inden.

Noget af det han nåede var at erhverve motorcykel kørekort, og han fik også anskaffet en motorcykel, men fik desværre alt for kort tid til at få ret meget glæde af den.

Vore tanker går til hans børn, svigerbørn og børnebørn, men ikke mindst til Dorte som han skulle have haft mange flere gode år sammen med.

Æret være mindet om Bruno Kortegaard Madsen.