Vinterens første arrangement i klubben bliver en aften med et lille foredrag med efterfølgende ost og vinanretning fredag den 19/11 kl. 19.00

Preben Jørgensen som er et af de sidst ankomne medlemmer i MC Stompers, men samtidig også er en af den hårde kerne som stiftede klubben tilbage i 1971 og var klubbens første formand dengang, vil holde et lille foredrag fra tiden dengang før verden gik af lave.

Emnet er ” Dengang MC Rockers blev til MC Stompers” og han vil her i 50 års jubilæums året, berette om hvad der skete dengang og hvordan det gik til at en flok lømler som hang ud ved Kibsgaards værksted i Nykøbing stiftede en af de første motorcykel klubber i Nordjylland.

Efter Prebens indlæg vil der være oste og vin anretning.

Prisen for hele herligheden er 125,- og der tilmeldes ved at betale beløbet med angivelse af indbetaler til Heidi på 22898866 senest den 14/11.

Vel mødt til en hyggelig aften.

Aktivitets udvalget.