Den kommende motorcykel sæson står for døren og mange skal helt sikkert ud og trille i det ganske land.

Men hvad skal vi nu køre efter ?  Ud fra devisen at vi har jo ikke har andet sjov end det vi selv laver, så vil jeg hermed lægge op til at vi i den kommende sæson prøver at lave et foto run som en konkurrence blandt de tur kørende medlemmer.

Nedenfor er listet 25 lokaliteter i Danmark som kan besøges, og den person som på sin MC har besøgt flest af dem inden generalforsamlingen sidst i Oktober 2021 er vinder af konkurrencen. Udover den store ære som det naturligvis er at vinde, så vil jeg forsøge at finde en sponsor til en eller anden præmie.

Det bliver selvfølgelig til en farlig masse kilometer, men det er jo dybest set også meningen med at komme ud og trille på sin MC, og så endda have et mål med turene.

For at bevise at man har besøgt stedet, skal man tage en selfie som viser en selv, sin motorcykel og lokaliteten. Lokaliteten skal være entydig, enten stedet direkte eller et skilt hvor navnet står på. Alle billeder sendes til undertegnede på smaasteen@mail.dk senest en uge før generalforsamlingen. I tvivls tilfælde vil undertegnede være hård og nådesløs dommer. At være dommer forhindrer ikke i at deltage i konkurrencen, men man kan naturligvis ikke vinde den – husk at det vigtigste er at deltage, ikke at vinde.

Stederne som skal besøges er:

MC Stompers klubhus, Thisted.

Thisted MC Shop, Thisted.

MN Auto, Tylstrup.

HMC Motorcykler Vodskov.

Bikers Rest Løkken.

Kok MC Holstebro.

Xpedit MC, Ølgod.

Bike Shoppen Viborg.

Caps Harley-Davidson, Århus.

Brdr. Jensen MC, Horsens.

Hanstholm Fyr.

Vitskøl kloster.

Mønsted Kalkgrupper.

Bovbjerg Fyr.

Kongenshus mindepark.

Haderup Kirke.

Gjern Automobil museum.

Bork Havn.

Vorbasse Krigshavn.

Den genfundne bro, Brædstrup.

Den gamle Lillebæltsbro.

Amanda fra Kerteminde.

Egeskov på Fyn.

Snave byskilt.

Kruså grænseovergang.

 

God jagt og god tur til alle.

SmåSteen