SÆSONSTART I THY 

Lige pludseligt og så med et, så er det igen forår i Thy og det er igen på tide at få støvet motorcyklerne af så de er klar til den kommende sæson.

Det plejer vi jo i MC Stompers at markere i påsken med en fælles køretur og sammenkomst her i Thisted, og i år skal da ikke være nogen undtagelse.

Mon ikke at vi endnu en gang skal tilsmiles med dejligt vejr så vi kan mødes til nogle skønne timer sammen i det forårsklædte Thy

Derfor indkalder vi endnu engang til sæsonstart for motorcyklister

FRA THISTED HAVN, SKÆRTORSDAG DEN 6. April KL.1300

Vi gør som vi plejer, og da der plejer at komme rigtigt mange ned på havnen for at kigge, så opfordrer vi til at man kommer i god tid så vi kan lave en flot line-up, og også lige kan nå at få hilst på hinanden inden vi begiver ud på en fællestur i det smukke Thy.

Fra havnen kører vi en fælles tur kl. 13, og slutter ca. kl. 1400 ved MC Stompers klubhus på Hundborgvej 122 i Thisted, hvor der kan købes kaffe & kage samt pølser med tilbehør.

Samtidig er der som sædvanlig mulighed for at genopfriske gamle bekendtskaber og måske skabe nye blandt de motorcyklister som er kommet til siden sidst.

Baren vil også være åben hvis nogle i stedet skulle ønske en øl eller vand oven på strabadserne.

Vi håber at se en masse motorcyklister, såvel kendte som ukendte til denne uforpligtende sæsonstart. Alle er velkomne og har hermed en god lejlighed til at genopfriske gamle minder, møde nye og gamle bekendte og måske lægge planer for den kommende sæson, eller brug det bare som en undskyldning for at få rørt motorcyklen sammen med gode bekendte.

På vegne af MC Stompers Thisted

SmåSteen

Info : +4521817162 eller smaasteen@mail.dk

På gensyn i Thisted Skærtorsdag