Jeg har fået lov til at bringe nedenstående beretning som er skrevet af Jens Ole Villesen.

Jens Ole er en sand “old school” biker som har haft et livslangt kærlighedsforhold til motorcykler – ikke mindst motorcykler fra England som han har haft flere af, men den længst varende kærlighed har han beskrevet i nedenstående historie hvor han beretter om det lange samliv med en meget fin BSA Golden Flash som lige er blevet toprenoveret efter et langt liv, og er klar igen til de næste 70 år. I beretningen kommer Jens Ole også med gode betragtninger om motorcykellivet som det har udviklet sig gennem årene.

Jens Ole var medlem af MC Stompers i klubbens første år, og er stadigt bosiddende i Thisted, og er stadig en særdeles aktiv motorcyklist som man tit og ofte møder når han kommer drønende på sit røde lyn.

………………….  jeg giver ordet til Jens Ole……..

SmåSteen

Læs Jens Oles historie på nedenstående link.

40 år´s brok – 2