Som redaktør på MC Stompers hjemmeside vil jeg gerne ønske klubbens medlemmer en glædelig jul og et godt nytår.

Det har været et mærkeligt år hvor vi ikke har set så meget til hinanden, og hvor der ikke har været ret mange arrangementer i klubregi, nok mest på grund af de restriktioner der har været i forbindelse med Corona pandemien.

Vi lagde flot ud i januar med en fornøjelig tur til motorcykel messe i Herning hvor vi så småt var begyndt at drømme om en god 2020 motorcykel sæson.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men det fik en brat ende i marts hvor det gik op for os at denne pandemi var dødeligt alvor og der blev pålagt os omfattende forbud mod at mødes, og klub livet blev næsten lukket ned.

Efterhånden som det flotte forårsvej trængte sig på kom mange af medlemmerne dog ud af garagen, alene eller i mindre hold bestående af de som man normalt var lidt sammen med, og i løbet af sommeren var der efterhånden nogenlunde godt fremmøde på klubaftener på Hundborgvej. Forsigtigt og med afstand, men det hjalp på humøret for de fleste, og vi begyndte igen at leve og glemte vist næsten den alvorlige situation vi stadig befandt os i.

 

 

 

 

 

Der blev forsøgt et par officielle arrangementer blandt andet til Løkken med nogenlunde fin deltagelse, men næsten alt andet blev aflyst. En arbejdsdag i efteråret fik vi holdt med fint fremmøde, men den planlagte såvel som den udskudte generalforsamling måtte aflyses på grund af den forværrede situation hen over efteråret.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På dagen hvor vi skulle have holdt den ordinære generalforsamling mødtes en lille flok på Hundborgvej over en stille øl. Snakken gik om det hele og ikke mindst Thy Træf som jo også var aflyst i år fik et par ord med på vejen.

Vi ved jo ikke så meget, men et indlæg på Facebook fra Sniger MC siger at de har trukket sig fra træffet og det forlyder også at de resterende klubber er blevet bedt om at komme med tilbagemelding om hvad de tænker om fremtiden efter Corona ned lukningen.

Når ingen ved noget og det er jo svært at tage stilling til noget, og ikke mindst er det svært når vi ikke kan mødes og drøfte tingene i fællesskab.

Dog fremkom der i den almindelige snak, et konstruktivt og gennemtænkt forslag til hvordan man kunne forestille sig at der stadig kan være et Thy Træf i fremtiden efter Corona krisen, og ikke mindst måske med en mere fremtidssikker organisation. Lad os håbe at vi kan få holdt en generalforsamling snart når Corona tågen igen er lettet lidt, så vi kan forsætte den gode snak fra det lille uofficielle møde sidst i oktober.

Med håb om at det snart vil lysne igen, og vi igen kan mødes og få lidt gang i vores klub og motorcykellivet sammen med vores mange motorcykel venner rundt omkring.

SmåSteen