Så kom der endnu et nyt skud på MC stammen i MC Stompers.

Kalle har efter mange tilløb besluttet at det nu var på tide at sende den gamle TDM på pension. En cykel som har gjort det utroligt godt og har travet kilometer efter kilometer uden at kny på utallige ture i det ganske land og udland og efterhånden havde fået 111000 på kilometer tælleren.

Der var således egentligt ingen grund til at skifte den, men der er jo aldrig noget bedre end at få en ny og bedre MC, og Kalle syntes også at han ville forkæle sig selv lidt nu da han er gået ind i efterlønperioden i sit liv.

Markedet er blevet skannet grundigt efter den rigtige model – flere er blevet afprøvet, men flere skuffede vist også i forhold til den gamle trofaste som jo egentligt kørte lige som den skulle. Kalle har også være på sightseeing hos den Tyske fjende sydpå, som også laver fantastiske motorcykler, men det hele endte med at det blev i familien da øjnene faldt på en Yamaha XT 1200 som ligner den gamle, men som er topmoderne med nyeste motor teknologi og udstyr.

Kalle har nu toppen af poppen indenfor Yamahas landevejs / enduro cykler med kardantræk og råder over godt på den anden sidse af 100 HK, og selvfølgelig med den rigtige komfort til de lange ture som den skal på de kommende år.

Stort tillykke til Kalle med den nye cykel – de sidste forlydender går på at der blev kørt ikke mindre end 1350 km den første uge, og det har siden ikke været muligt at få tørret smilet af Kalle.

SmåSteen