Så blev sommerens første halv officielle arrangement i Stompers regi gennemført. Halv officielt fordi klubbens bestyrelse og udvalg har valgt den forsigtige tilgang i Corona sammenhæng og dermed valgt ikke at gøre noget som helst, imens nogle af medlemmerne nu alligevel syntes at nu skulle der altså til at ske noget, men selvfølgelig under forhold som vi kan forsvare som tiderne er i landet lige nu.

Derfor begav ikke mindre end 12 friske Stompers sig afsted nordpå mod Løkken fredag den 3/7. Vores tal jonglør og tal kompetente kritiske revisor regnede lynhurtigt ud at dette var ikke mindre end 17% af medlems skaren.

Efter en længere periode med fantastisk flot vejr skulle det selvfølgelig passe sådan at vi denne weekend skulle løbe ind i elendigt dansk sommervejr med blæst og regn, og vejr udsigterne var blevet studeret mange gange i ugens løb, og tur arrangøren havde endda været ude med påstande om at der da sandelig var lavet en aftale med højeste instans om levering af godt vejr på trods af YR’s dommedags profetier.

Men som Anders And vist nok engang har sagt så skal posten ud uanset regn og slud, så cykler og regntøj blev pakket og vi mødtes i Løkken i løbet af eftermiddagen. Dem der havde mulighed for det kørte tidligt hjemmefra og fik en flot tur med lidt omveje ud af det i tørvejr, imens de sidste lige fik en ordentlig skyller derop over.

Om det skyldes før nævnte aftale / bestilling hos højeste instans skal være usagt, men på trods af profetier fra YR, DMI og alle andre som påstår at de har forstand på vejr, så blev det sådan at vi against all odds havde flot vejr hele lørdag til vores køretur og det begyndte først at regne om aftenen, hvor vi alligevel var inden døre og motorcyklerne stod trygt parkeret i laden hos Bikers Rest.

Og hvad er Bikers Rest så for noget ? Ja det er et bed and breakfast som primært henvender sig til rejsende på motorcykler og træde cykler, men som også er åbent for andre rejsende. Stedet ligger på en nedlagt gård og der er mulighed for indendørs overnatning i køjerum, enkelt værelser eller dobbeltværelser – ikke luksus men absolut i orden. Hvis man ønsker det er der også mulighed for at overnatte i eget telt.

Der er flere barer med høflig selvbetjening og betaling med nogle plastik kort man køber ved ankomsten. Der er adgang til grill, komfur, køleskabe og alt det udstyr man skal bruge – man skal bare rydde op efter sig selv. Der er god plads til alle i dels et stort lokale i tilknytning til køkkenet og derudover er der et stor festlokale på ca 200 m2 i laden – selvfølgelig også med bar og alt nødvendigt. Derudover er der selvfølgelig andre gæster som ligesom os er hyggelige mennesker så rammerne kan ikke være bedre og stedet oser simpelthen af hygge. Derudover ligger Bikers Rest jo i det skønne Vensyssel hvor der er mulighed for gode ture i den smukke landsdel.

 

 

 

 

 

Ved ankomsten fredag blev det arrangerende medlem mobbet lidt fordi der ikke lige var helt styr på alle detaljer i forbindelse med værelses fordeling og bestilling af sengelinned og morgen mad med mere, men med god hjælp og velvilje fra Ulla som sammen med Kai ejer stedet så fik vi kabalen til at gå op. Der var i forvejen bestilt mad fra Slagteren i Saltum, så den kastede vi os over. Det var tydeligt at den flinke slagter i Saltum var helt bevidst om at motorcyklister holder af god mad og ikke mindst i rigelige mængder så vi var ved at revne og der var endda mad tilovers til andre gæster. Resten af aftenen gik med at frekventere baren, ordne verdens situationen, slå lidt søm i med den forkerte side af en murer hammer og sparke lidt dæk ude i den indendørs MC parkering i laden, så det blev noget ud på de små timer inden der faldt ro over Bikers Rest.

Lørdag startede med det helt store morgenbord hvorefter vi begav os ud på tur i det smukke Vensyssel i før omtalte fine vejr som var bestilt hos højeste instans – tror nok at Kai Hugo måtte stå lidt på mål for YR’ kompetencer oppe i Oslo hos den statslige vejrtjeneste.

Vi kørte forbi Børglum Kloster, men Stygge Krumpen var ikke hjemme, så vi fortsatte til en motorcykle udstyrs forretning som hedder Moto Haus og som ligger i udkanten af Hjørring. Her blev der prøvet tøj og skabt behov for en masse fine ting, hvorefter vi kørte ind til Hjørring og holdt et pitstop på en fortorvs cafe ved det lokale bryggeri. Herefter igen sydpå og i Løkken var vi lige på et badehotel hvis indehaver kom fra Sydthy, så her fik vi lige en rullepølse mad og lidt hjemmebag. Til sidst tilbage til Bikers Rest hvor vi lige skulle hvile lidt, inden der blev sendt et indkøbs hold til Brugsen i Løkken for at handle ind til aftensmad – uden mad og drikke………..duer vi jo ikke……

Der blev igen fremtryllet en herlig middag og selv om batterierne ikke var ladet helt op efter fredagens strabadser så havde vi igen en hyggelig aften med god mad og hyggeligt samvær, og det blev igen lidt sent inden de sidste fandt køjerne.

Søndag igen det store morgenbord hvorefter turen igen gik mod Thy. Nu var det så endelige lykkedes for YR at får deres profetier omsat til praksis så det meste af turen hjem forgik i forrygende storm vejr og øs regnvejr, men det kan ikke rigtigt ødelægge det gode humør efter en dejlig weekend sammen med skønne mennesker.

Tak til alle for en skøn weekend som helt sikkert godt kan gentages engang.

Nu er det jo spændende hvor meget de officielle instanser i vore klub er i dvale, eller om der skal laves mere “selvtægt” i forbindelse med f.eks den annoncerede tur til Harzen i September. Det kunne være skønt at høre en udmelding fra dem i den forbindelse.

SmåSteen

Foto: Peter Skriver.