Med fare for at få tæv for at gå andre i bedene så gør jeg det aligevel….
Hvis det skal være muligt at tage på Bikers rest den 3 – 5 Juli skal der altså til at gøres noget. Jeg har talt med dem deroppe i dag, og vi skal bestille plads og helst så hurtigt som muligt.
Der er teltplads, rum med køjesenge samt dobbelt værelser.
På deres hjemmeside kan man se priser på de forskellige tilbud.
Hvis i sender mig en SMS eller mail inden i morgen torsdag kl. 18. med angivelse af antal personer og ønske om overnatnings form, så vil jeg prøve om det er muligt at booke plads til os den omtalte weekend.
Forslag til program kunne være: Fredag ankomst og hyggeligt samvær. Lørdag: Tur til det flyttede fyr samt tur rundt i Vendsyssel afsluttende med hyggeligt samvær på Bikers Rest. Søndag: Hjemtur til Thy.
Jeg er helt klar på at dette er absolut ikke rettidigt omhu og det er også muligt at det allerede er for sent at booke, men det skal ikke være uprøvet.
SmåSteen  21817162  sch@picca.dk