Vores kære ven og klubkammerat Benny Neergaard Madsen er død efter en forgæves kamp i mod en kræftsygdom som han fik konstateret sidste år i september måned.

Benny har været medlem af MC Stompers siden sidst i halvfjerdserne hvor han var med i det rykind af nye medlemmer som nærmest overtog klubben fra de som havde stiftet den tilbage i 1971.

Da Benny var teenager havde han som en selvfølge byens hurtigste tunede knallert, og det blev der ikke ændret meget ved da der kom flere kubikcentimeter i motoren.

Benny har mærkeligt nok aldrig forsøgt sig på racerbanerne ligesom flere i omgangskredsen gjorde det sidst i halvfjerdserne. Der er ingen tvivl om at han ville have opnået fine resultater, for der er ikke mange der som Benny kan få en motorcykel til at køre rigtigt stærkt og han har altid været helt i sit es når han iført stramtsiddende læderdragt, liggende hen over tanken, har trukket de sidste kilometer i timen ud af de motorcykler han har haft.

På et tidspunkt var det ved at gå for stærkt og øvrigheden var ved at få rigeligt fokus på hans kørsel, så han besluttede at nu måtte han vist hellere stoppe med at køre MC inden det gik helt galt. Dette varede dog kun indtil han fik job i MC branchen, hvorefter han igen måtte overgive sig til sin store lidenskab, og igen fik anskaffet sig en MC.

Benny har altid været et aktivt medlem af MC Stompers og har altid været der når der skulle gives en hånd med, hvad enten det var i bestyrelsesarbejde, eller når der skulle rykkes igennem til Thy Træf eller blot til en dag hvor der var kaldt sammen til arbejdsdag i klubhuset. Han har altid været der og har påtaget sig ansvar, og selv i perioder hvor helbredet skrantede, mødte han op alligevel og lavede det han kunne holde til.

Benny har altid haft meget markante meninger og holdninger og vi har aldrig været i tvivl om hvad han mente og hvad han stod for. Det har af og til givet anledning til diskussioner hvor tingene ikke blev pakket ind, men der er ingen tvivl om at han er en af dem som gennem aktiv deltagelse og ved at have en mening om hvilken retning vi skulle gå, har gjort vores klub til det den er i dag.

Vore tanker går til Michael og Denise med partnere , og deres børn som har mistet deres far, svigerfar og bedstefar, til Susanne som han var gift med og som han skulle være blevet gammel sammen med, og til Søs som har mistet en kær ven.

 

Æret være mindet om Benny Neergaard Madsen.