Ja det er jo altid bedre at være sent end aldrig. I kavalkaden af nye motorcykler i klubben i år har vi jo let og elefant sprunget over Mus som faktisk var den første som fik sig en ny, eller rettere sin første MC helt tilbage i den hule vinter.

Allan havde længe gået og drømt om at få MC – sikkert inspireret af den bedre halvdel ” som jo er i besiddelse af en sådan.

Så tilbage i den hule vinter kom Allan pludselig med en Virago som han havde fundet ude i Stenbjerg. Den var blevet forladt af sin ejer ved en nordvestvendt væg ud mod Vesterhavet hvor den havde stået gennem meget lang tid og den så nærmest ud som noget katten havde slæbt ind. Nogle jydske dollars var blevet udvekslet og Allan var blevet MC ejer.

Det noget pjaltede udseende afskrækkede imidlertid ikke Musen som gik i gang med kost og spand og sæbevand i store mængder afsluttende med en stører gang knofedt og resultatet blev rigtig godt idet den tidligere noget halmede cykel igen havde fundet sin ungdoms skønhed frem og var klar til forårets komme.

Der var lige en detalje med et stempel i kørekortet som skulle erhverves, også var der også lige nogle ledninger som ikke helt forbandt det som de skulle  på Yamahaen, men alt blev ordnet og da sommeren kom var Allan klar til at erobre verden på sin fine Virago.

MEN………. som i alle eventyr så er der somme tider noget som går helt galt. Den fine Yamaha som havde stået alt for længe uden at blive kørt på havde åbenbart besluttet at det ikke var nødvendigt at aktivere alle 1100 kubikcentimeter, og gav sig til at føre sig frem på de 550 af slagsen som er i den ene cylinder. Det elektroniske tændings anlæg var simpelthen blevet dovent og ville periodisk kun køre på en cylinder. Det blev der så makket med hele sommeren, og da efteråret bankede på døren blev fejlen endeligt indkredset og aflivet og Yamahaen er nu endelig klar til at komme ud over stepperne.

Tillykke med cyklen Allan – vi håber at du finder den samme glæde ved at komme ud og køre MC som vi andre har.