På den sidste generalforsamling var der ønske om at klubben genoplivede sit gamle ryg-mærke som ikke rigtigt har været brugt siden midt i firserne.

Vi har derfor fået lavet et nyt broderet rygmærke, stort set som det vi husker (støvlen på kickstarteren) men det er blevet rettet op, skrifttypen er nu grafisk rigtig og vi har tilføjet et lille ”Est 1971” for ligesom at gøre opmærksom på at MC Stompers er en af de gamle i det danske MC miljø.

Det er meningen at de som ønsker at bruge mærket selv skal sørge for at få det syet på f.eks en lædervest eller en jakke. Vi har besluttet ikke at sætte en masse regler op for hvordan det skal gøres, og forventer selvfølgelig ikke at en eller anden kunne finde på at sy den på en orange trafik vest eller lignende, men at det laves så det ser ordentligt ud

Prisen for et mærke bliver 450,- som skal indbetales til Solveig på 9090 0001810529 før mærkerne bliver udleveret.

Vi har indkøbt et begrænset antal da vi ikke ved hvor mange der er interesseret i at få mærket, men yderligere mærker kan fremstilles på under en måned såfremt at flere ønsker at købe. Mærkerne bliver solgt i den rækkefølge bestillinger modtages og de vil blive udleveret en fredag aften på Hundborgvej eller efter aftale.

Forhånds bestilling til undertegnede på SMS 49112051.