Så er det lige ved at være lige før det rykker i bikerne for at komme ud og køre igen. Ifølge kalenderen skulle det være forår, men vi er lidt ramte af den sene vinter og den tidlige påske. Der bliver fulgt med i vejrmeldingerne og den sidste prognose fra DMI vedr. vejret Skærtorsdag hvor vi har sæsonstart her i Thisted, har nu aflyst det bebudede snevejr. Der er stadig truet med nattefrost med nu lover man adskillige plusgrader ( adskillige er mere end 2 ) om dagen, så hvis nu kommunen ville beherske brugen af vejsalt, så får vi helt sikkert igen en god dag med sæsonstart her i Thisted.

Klubhus og omgivelser har fået den halvårlige oprydning og “op-shining” udført af en lille sej flok sidste lørdag. Udover oprydning og rengøring så fik vi lavet lidt mere lys på terrassen og ikke mindst så blev der installeret et nyt varmestyrings anlæg. Vi håber det sidstnævnte kan have lidt positiv indflydelse på vores lidt høje varmeforbrug.

Der blev også flyttet lidt rundt på inventaret i klublokalet og da der nu ellers ikke var så frygteligt meget på programmet denne gang, så syntes Alex lige at han i forbindelse med ophængning af nogle billeder, lige ville bore et hul i et kabel. Dette er jo ret uskyldigt, men da kablet befandt sig inden i et rør som var muret ind i væggen og da det desuden ikke var umiddelbart indlysende hvor kabel / rør sluttede henne, så måtte de mere el-kyndige have fundet nogle af de gamle støvede færdigheder frem da kablet skulle udskiftes. Vi var ret sikre på at kablet var gået i stykker for det så ret flot ud da han borede hullet og gnister og flammer stod ud af væggen i hovedet på den lettere rystede Alex.

Efter lidt hovedbrud, brug af hammer og mejsel og nedtagning af nogle loftsplader samt en del sved på panden, blev det defekte kabel udskiftet og der var igen lys i hele hytten.

Vi kan nu glæde os over at vi et stykke tid har håne og drille retten overfor den uheldige brødebetyngede billede ophænger.

Godt forår til alle og på gensyn på Torsdag til sæsonstart i Thisted.

SmåSteen