SÆSONSTART I THY 

Det er snart påske, men om det bliver forår inden bliver så lidt spændende da vi i år har sen vinter og tidlig påske.

En lidt kedelig kombination for os motorcyklister, som er ved at være lystne efter at komme ud og køre på vore kære motorcykler igen efter en lang vinter.

Men ”skik følge eller land fly” for ligegyldigt hvad så skal det da selvfølgelig igen markeres at foråret er kommet til Thy – eller forhåbentligt kommer inden eller til påske.

Derfor er der selvfølgelig som altid markering at årets sæsonstart for alle motorcyklister i Thy og omegn.

Sæson starten går derfor……

FRA THISTED HAVN , SKÆRTORSDAG DEN 29. Marts KL.1300

Motorcykel arrangementet i Thisted er blevet et tilløbs stykke for folk i Thisted som har taget denne event til sig som et sikkert forårstegn, og der plejer at være rigtigt mange på havnen for at se på motorcykler. Kom derfor i god tid så vi kan lave en flot ”Line up” så der er noget at kigge på for os selv, såvel som for øvrige interesserede.

Fra havnen kører vi en fælles tur kl. 13 ud i det forhåbentligt smukke forårsklædte Thy, og slutter ca. kl. 1400 ved MC Stompers klubhus på Hundborgvej 122 i Thisted, hvor der kan købes kaffe & kage samt pølser med tilbehør.

Samtidig er der som sædvanlig mulighed for at genopfriske gamle bekendtskaber og måske skabe nye blandt de motorcyklister som er kommet til siden sidst.

Baren vil også være åben hvis nogle i stedet skulle ønske en øl eller vand oven på strabadserne.

Vi håber at se en masse motorcyklister, såvel kendte som ukendte til denne uforpligtende sæsonstart. Alle er velkomne og har hermed en god lejlighed til at genopfriske gamle minder, møde nye og gamle bekendte og måske lægge planer for den kommende sæson, eller brug det bare som en undskyldning for at trille en tur på MC’en.

Info : +4549112051 eller smaasteen@mail.dk

På gensyn i Thisted Skærtorsdag