Alle Stompers og venner af huset ønskes en glædelig jul og et godt Nytår.
Vi står midt i den hule vinter og det varer stadig et stykke tid inden vi igen har MC’erne på gaden. Der bliver noget at se frem til næste år for den kommende sæson kan da kun blive bedre end den vi lige har afsluttet – jeg tror ikke jeg kan huske tidligere år i min karriere hvor der har været så få dage med rigtigt godt MC vejr.
Det er nu højsæson for klubaftener og de er godt besøgt for tiden. Husk at vi as usual holder 5. juledag med Gløgg, æbleskiver, pakkeleg osv den 29/12 kl. 15.
Et andet arrangement jeg vil fremhæve er motorcykel udstillingen i Herning til Februar, hvor vi vil gentage successen fra tidligere år med fælles morgen kaffe i klubben og fælles bustur til Herning for at beskue alle de skønne ting som er udstillet. Senere i Februar er der en aften hvor der bliver mulighed for at beskue og smage på lidt vin & ost. Det skulle også være ledsaget af nogle kloge ord om varerne, så det bliver helt sikkert en god aften.
Følg med i hvad der bliver slået op i kalenderen på hjemmesiden, og ikke mindst vigtigt så sørg for at få jer tilmeldt som angivet samme sted, hvis i ønsker at deltage.
SmåSteen