Hej alle Stompers.

Sommeren er over os og det er tid til lidt info herfra.

Årets vigtige højtid, nemlig Thy Træffet, er lige om hjørnet og vi skal have aktiveret vores medlemmer til de mange jobs der er i forbindelse med træffet.

Der bliver i denne uge ophængt en tilmeldings liste i klubben hvor i kan skrive jer på under de områder i gerne vil hjælpe til træffet. Der forventes stort rykind af gæster i år så vi får brug for mange hænder og vil opfordre til, at i prioriterer denne weekend så vi endnu engang kan lave landets bedste motorcykel træf for vores venner fra nær og fjern, og samtidig have en skøn weekend – uge – sammen. Husk også at vores klub tjener lidt penge på træffet – penge som kommer os alle sammen til gode.

Ellers vil jeg opfordre jer til at følge med i kalenderen på hjemmesiden hvor forskellige arrangementer vil være annonceret. Der er tur til Djursland her i Pinsen, gode træf i den nærmeste fremtid og ikke mindst skal det fremhæves at der vil blive lavet en fælles tur til Mecklenburg-Vorpommern i juli til et Bikerhotel ikke langt fra Rugen i Nordøst Tyskland. Der kommer mere info på kalenderen, men turen bliver i uge 30 og man kan selv bestemme om man vil være med i 3 -7 dage. Hvis det har interesse så kontakt Turudvalget som vil holde info møde omkring den 1 Juli.

Der er naturligvis ø-tur igen i år, og turen går denne gang til Lyngtoppen i Thyholm. Vi har haft den reserveret de sidste par år så datoen er igen i weekenden inden Thy Træf.

Husk også at holde øje med kalenderen hvor barvagter og rengørings turnus vil være opslået.

Det var alt for denne gang, jeg er ved at få de sidste ting fra hånde, inden arbejdspladsen igen i et par uger er langt øst på i Kinas land.

Fortsat god sommer til alle

SmåSteen.