Hej alle gode Stompers. Jeg vil bede jer registrere jer på hjemmesiden. Det foregår i øverste højre hjørne på siden, hvor i skal registrere jer ved at udfylde formularen med de forskellige oplysninger. Password skal indeholde store og små bogstaver samt tal. Den e-mail adresse i angiver er den som i fremover vil modtage post på.

Når i er tilmeldt skal i godkendes som brugere og det sker næste gang jeg er inde og arbejde på siden. Herefter er der adgang til medlemssiderne.

Der er endnu ikke så meget på medlems siderne men vi arbejder stille og roligt i den rigtige retning. Kalenderen er udfyldt med barvagter og onsdagstræf og hvis i har noget der skal i kalenderen så send mig en SMS eller mail så vil jeg opdatere kalenderen.

Det er meningen at der skal uddannes flere “editorer” , men lige nu er det kun mig som kan editere.

SmåSteen